Za download sadržaja na svoj mobitel pošalji SMS sa izabranim kôdom na 2222!

Embassy 516

SMS KOD: 3301

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL12

 

Band "Embassy 516" iz Dubrovnika sluzbeno postoji od 18.11.2006. godine. Kroz dosadasnji kreativni rad su stvorili ono sto potiho vole nazivati "Post Polemic Wave of Pop".

 

Unatoc demo statusu pozornicu su dijelili sa priznatim stranim i domacim glazbenim imenima poput: Massive Attack, The Flaming Lips, Broken Social Scene, Ladytron, Martina Topley Bird, Pips Chips & Video Clips, In - The - Go, ...

 

Nakon ovogodisnjeg "T -Mobile In Music Festivala 2010." gdje su materijal "Surveillance of the Environment" uspjesno predstavili publici, s istim iscekivanjima krecu u planiranje zimske promo turneje i snimanje prvog sluzbenog izdanja.

 

Soul Display

SMS KOD: 3302

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL25

 

Nakon nekoliko godina dogovaranja oko imena benda te usputnih proba gdje god bi stigli, tada tročlani bend osnovan od strane optimista Sanela i Marka kojima se kasnije priključuje Ernest, počinje 2008. godine sa aktivnim djelovanjem dolaskom bubnjara Amela koji je uvijek bio na probama no cini se da ga nikada nisu primjetili do tada. Zadnja karika u tom lancu sreće je bila presudna i ona se vokalom naziva. Nedugo potom u bend stiže Dino koji uveseljava mase potpunošću zvuka koji su ovi jos uvijek idealistički nastrojeni mladići ostvarili.

 

Ubrzo nakon oformljivanja čitave postave pocinju prvi nastupi, uspjesni nadasve. Izmedju ostalog najvažnije je izdvojiti koncerte u Palachu, Teknu, (Rijeka) K.U.C. Lamparna, (Labin) Media Mediterranea festivalu (Pula) itd. Na tim koncertima Soul Display se kalio i nastupao sa OPP, Sintezom, Adastrom, Saneo, Father i slicnima...

 

Wasted Generation

SMS KOD: 3303

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL28

 

Wasted Generation je hard rock bend iz Osijeka koji se 2002. pojavio kao reakcija na (lose) stanje na domacoj sceni sto se tice takve vrste glazbe. U svojim pocecima, bend je sa obradama bendova iz 70' i 80' poput Guns n' Roses, Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Aerosmith, Skid Row, Dream Theater, stvorio svoj stil, koji se kasnije primijenio na autorskim pjesmama.

 

Energiju koju mi osjecamo, zelimo prenijeti i na publiku. Reakcije na to su razlicite, te kao posljedica toga podijeljene. Generacija koju predstavljamo nije vodena nikakvom zajednickom ideologijom - takvo je stanje i u glazbi! Razdoblja u proslosti vodena su razlicitim stilovima ali uvijek pod utjecajima Rock 'n' rolla. Motivacija benda Wasted Generation se nalazi u glazbenom ujedinjavanju tih stilova. Rock show "klinci" nikad nisu osjetili, rodeni u vrijeme techna i rapa. Vrijeme je za promjene... U skoroj buducnosti ocekujemo pronaci producenta koji ce biti sposoban nase (glazbene) vizije prenijeti u kvalitetan glazbeni uradak. "...if you got the place, we'll do the time! Get wasted with...

 

Da'wah

SMS KOD: 3304

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL8

 

Bend Da'wah počinje sa radom oko 12. mj. 2008. Prvi članovi benda (osnivači) su Ivan Lehpamer i Juraj Sremec. Nakon otprilike mjesec dana za bubnjeve sjeda Krešimir Blažević, a zatim i Luka Vanjur na bas gitari. "Odgojeni" na psihodeličnim zvukovima Hendrixove gitare i jednog od najboljih bendova svih vremena Led Zeppelin, Da'wah pronalazi svoj stil i kreće u pustolovinu. Nakon par mjeseci rada i gotovih 10 pjesama dolazi i prvi koncert u rock klubu Praćka, pa zatim i jači koncerti u klubu Sax!, Route 66, Kset.

 

Planovi benda su stvoriti neki svoj prepoznatljiv zvuk koliko god to bilo danas teško...i naravno, samo svirati i svirati.

 

Sirova Snaga

SMS KOD: 3305

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL24

 

Krajem 2008 dok smo ostarjeli i umorni od svakodnevnih poslova sjedili i pili kafu na suncem okupanom splitskom asfaltu, gledali smo prolaznike koji ne haju za kulturno uzdizanje, ali se lijepo obuku.

 

Tog povjesnog dana, ljuti i razočarani šta nitko ne nosi tute (trenirke) na nedjeljnu kaficu te maturalne zabave i vjenčanja odlučili smo napraviti bend koji će popularizirati taj stil i svjetonazor diljem zemlje i okolice te prelazeći granice i istražujući nepoznato, hrabro ići gdje nitko do sad nije bio. U zvijezdama je zapisano da će ovaj bend postati interplanetarno slavan, poslušajte pjesme i osjetite lirsku dubinu stihova te fascinantan glazbeno-muzički izraz koji će u svojoj sinergiji biti zamašnjak kulturnog preporoda na prostorima jugoistočne Europe te osobnim pristupom svakom slušatelju oplemeniti svrhu ušnih školjki i natjerati Eustahijevu tubu da bude izvor sreće i zadovoljstva.

 

Qrba

SMS KOD: 3306

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL23

 

Korijeni benda su nastali u kasno ljeto godine 2001 kada su dvojica entuzijasta File i Boro, inspirirani utjecajem prirode uz obale gornjeg toka Rječine, počeli proizvoditi prve zvukove iz akustične gitare i svojih grla. Pred kraj te godine spontano su počeli nastajati i prvi autorski tekstovi, čime je dodana jedna nova dimenzija našem radu. 2002. godine nam se pridružuje Štaki na bubnjevima te se moglo početi raditi na prvim pjesmama vlastite izrade.

 

Rad benda prekida se 2004-e odlaskom Fileta u vojsku i pogibijom bubnjara Štakija. Bend se ponovno okuplja krajem 2006. te nastavlja sa radom na autorskim pjesmama. Prvi javni nastup bend je imao 20.10.2007, a nakon toga u bend dolazi bubnjar Maro kao stalni član.

 

Od tada počinje novo poglavlje u radu benda, koji je kroz kratak period izrodio nove pjesme. Bend ulazi u studijo tjekom 7 mjeseca 2009-te i započinje sa snimanjem materijala za svoj prvjenac. Do sada imamo 12 uglazbljenih autorskih stvari, ali ne namjeravamo stati na toj brojci jer konstantno se rađaju nove ideje i uglazbljuju tekstovi. .

 

Hi-fju

SMS KOD: 3307

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL16

 

Zagrebački band Hi-fju moderan je glazbeni sastav koji u potpunosti raspolaže vlastitim autorskim materijalom. Svi Članovi benda su višegodišnji glazbenici što se jasno ističe kroz entuzijastički i profesionalno kreirane autorske radove. Band zvuči uhodano, nočno i prije svega slušljivo.

 

Band modernog i moćnog zvuka, nastao 2005. godine na korijenima osnovnih glazbenih pravaca i vlastite energije koju se trudi prenijeti publici. Glazbenu osnovu banda čine Ivan na bubnjevima, Davor na basu i Borna na gitari, a frontman ovog fanstveno zvantastičnog benda je Nikola Dabac.

 

Merkur

SMS KOD: 3308

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL19

 

Pop-rock grupa Merkur osnovana je 2008. godine u Kaštelima. Članovi su: Božana (vokal), Željko (gitara), Nikša (gitara), Ivica (bas gitara), David (bubnjevi).

 

Osim što je planet najbliži Suncu, Merkur simbolički predstavlja poveznicu između neba i zemlje, božanskog i ljudskog. U antici Merkur je simbol trgovine, a u srednjem vijeku, razvojem alkemije, postaje element-karika nezaobilazan u procesu preobrazbe i ostvarenja Djela.Simbolizira i astrološku Djevicu. Pripadajući element mu je Živa (Hg), tekući metal, element koji ujedinjuje dva oprečna svojstva.

 

Milost

SMS KOD: 3309

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL20

 

Bend Milost iz Đurđenovca je osnovan u ljeto 2005. godine. Svirali smo  po Osijeku, Đurđenovcu, Našicama, Donjem Miholjcu, Požegi, Slavonskom  Brodu, Zagrebu, Vinkovcima ,Orahovici , Novoj Gradiški , Županji ,  Bjelovaru , Slatini, Đakovu, Virovitici, te u Orašju (BIH).U ožujku  2007. smo snimili svoj prvi demo cd s 9 autorskih pjesama,imena  'Prerija'.

 

Agharti

SMS KOD: 3310

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL1

 

Bend je nastao u proljeće 2009. kada su se članovi sastali i definirali specifičan i lako prepoznatljiv zvuk koji balansira između žeščeg rocka i melodičnog metala.

 

Autorski trojac čine Tina, Iva i Alen, koji osim muzike pišu i tekstove na engleskom jeziku.

 

Iz njihove marljive sviraone svako malo izlaze nove pjesme, koje možete čuti na njihovoj myspace stranici ili uživo na nekom od koncerata u Zagrebu i okolici. U proljeće 2010. njihov prvi demo album pod nazivom '...thoughts of a sleepless night...' ugledao je svjetlo dana. Agharti se do sada moglo čuti u različitim klubovima i festivalima u Samoboru, Zaprešiću i Zagrebu, a u ljeto 2010. svirali su na Metal Campu u Sloveniji. U svibnju 2010. osvajaju prvo mjesto na 'Rock in Time' demo bands natječaju što znači da će jesen provesti u studiju snimajući neke od novih pjesama.

 

Centralni Komitet Duško

SMS KOD: 3324

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL6

 

Ne pitajte nas zašto se tako zovemo, jer je razlog još gluplji od samog imena.

 

Bend smo okupili prije nepune 3 godine (u jesen 2007.), i od tada aktivno sviramo na lokalnim festivalima i slično.

 

Sviramo rock, s elementima Lučinovih iživljavanjima, Perotovog neznanja, Šekijevih činela i Nikolinih "poslova".

 

The Shoxx

SMS KOD: 3320

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL26

 

ShoXX je nastao krajem 2009. i tu je da glasno izvikuje sve ono o čemu se vi sramite razmišljati. Lora i Zoran iz Kimika, Tajana iz LeZbora i Sanja koja je do nedavno vokalno ojačavala Lollobrigidu, zajednički nazivnik pronašli su u tomboy-iš izričaju mračnog i razigranog, samodestruktivnog i upozoravajućeg, a opet i prokleto zabavnog. Gitare su tu samo za poziranje, a pravi zvuk leži u moćnim samplovima i zaraznim ritmovima. Na početku svog koncertnog putovanja, uzimaju zalet za još neistražena područja bespuća!

 

Embassy 516

SMS KOD: 3301

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL12

Soul Display

SMS KOD: 3302

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL25

Wasted Generation

SMS KOD: 3303

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL28

Da'wah

SMS KOD: 3304

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL8

Sirova Snaga

SMS KOD: 3305

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL24

Qrba

SMS KOD: 3306

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL23

Hi-fju

SMS KOD: 3307

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL16

Merkur

SMS KOD: 3308

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL19

Milost

SMS KOD: 3309

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL20

Agharti

SMS KOD: 3310

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL1

Centralni Komitet Duško

SMS KOD: 3324

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL6

The Shoxx

SMS KOD: 3330

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL26