Za download sadržaja na svoj mobitel pošalji SMS sa izabranim kôdom na 2222!

K.L.U.B.

SMS KOD: 3311

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL18

 

K.L.U.B. je glazbeni sastav nastao 2005. godine u Orahovici, okupljen zbog istih interesa i ljubavi prema glazbi.

 

Poznavajući se i surađujući još od ranije (Damental, Don Dante, Kiddara, Šiš, Markeđani i kg Brekq) su odlučili udružiti snage u bend nazvan Klub Igrača. Sve se desilo u kultnom Clubu Blues (Orahovica) početkom 2005.

 

Takav šesteročlani sastav je uspio posnimati 5-6 pjesama ali, zbog osobnih razloga, Don Dante i kg Bresq nakon godinu dana napuštaju Klub Igrača, dok ostala (i sadašnja) četvorka nastavlja sa radom pod imenom K.L.U.B.

Takva postava nastavlja raditi i snimati punom parom, te upisuje taj dio Slavonije na hrvatku hip hop kartu, što se vidi iz 50ak nastupa i mase demo snimki do izlaska prvog demo albuma Dostava Zvuka (2009.). U razdoblju konstantnog nastupanja i snimanja od '06.-'09. sastavu se priključuju i 2 DJ-a: Distinctive (rezident Club Blues) i Rofellos (hhunity.org C.E.O.). Nakon dvije godine priče, K.L.U.B. počine vježbati sa našičkim metal bendom "Uthovar".

 

Pasji Sinovi

SMS KOD: 3312

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL22

 

Dubravački dečki su su na okupu od 2004/5, slučajno! Znali su se kako kažu iz kvarta i repali jedan drugom svoje tekstove dok nisu zaključili da si medjusobno karakterno i utjecajem odgovaraju.Ideja je pala da slože trojku koja će pisati iz ljubavi, za vlastiti gušt! Tako su počeli pohoditi razne evente, gdje su odmah bili primjećeni, pokupili nekolicinu nagrada te odmah procjenjeni kao jedan kvalitetni trio, kojem se isplati pokloniti vrijeme..

 

O njima možemo samo reći da su svojom upornošću, trudom došli do mogućnosti da ih Vam predstavimo u ovakvom obliku koji je za njih pa doslovno neprepoznatljiv, tematski su se udaljili od svojih standardnih tema i utjecaja 2paca, N.W.A., WSCa, Dogg Pounda, Warren G.a, Snoop Dogg, Mc Eith, CMW, i Ice T.a, općenito svog prepoznatljivog socijalno urbanog stila.

 

Enero

SMS KOD: 3313

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL13

 

Rođen kao Neron Goleš 01.06.1986. godine u Požegi. 2002. godine seli se u Zadar gdje snima svoje prve trake. 2004. na Božićnoj priredbi u domu za nezbrinutu djecu odrađuje svoj prvi nastup. Godinu dana kasnije upoznaje En- dapp-a, emcee-ja i producenta te osnivaju grupu pod nazivom «Affectus». Izbacuju singlove: «Heroji betonske džungle» i «Sanjam», te 2006. nastupaju na Zagrebačkom velesajmu u sklopu demobands talent festivala. Ubrzo nakon toga Enero i En-dapp se razilaze, te se Enero posvećuje solo karijeri. Odrađuje brojne nastupe, te 08.08.2008. g. izbacuje album pod nazivom «Krvave stranice» na kojemu se nalazi 12 pjesama, za koje su produkciju osim samog Enera odradili KBZ i Re$tman.Od gostiju na albumu našli su se: Ante Cash, Gaf, AL-Z i Pesti Beshteeya. Početkom 2008. g. u Zadru uz nekolicinu istomišljenika osniva udrugu za promicanje hip-hop kulture «Zdanje». Pokreče hip-hop radio emisiju Rise Up na BNM radiju.

 

Enero nakon prvog demo albuma nastavlja sa radom te 2009. izbacuje singl pod nazivom „Pratim tvoj ritam“ kojeg posvećuje gradu Zadru, te 2010. ljetni singl pod nazivom „Kad me mami“ kojim najavljuje skorašnji izlazak novog albuma.

 

Dooplee

SMS KOD: 3314

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL11

 

Davor Dundović Dooplee, prije poznat kao Double-D a kroz zadnjih nekoliko godina kao Dooplee, Reper iz Osijeka, započeo je svoju, do sada demo karijeru 2001 godine, potpuno slučajno. Družeći se sa ekipom iz kvarta koja je već zagrizla duboko u Hip Hop Kulturu, polako ali sigurno, korak po korak usavršavajući Freestyle u potpunosti je zagrizao za ovu glazbu i kulturu koju ona predstavlja. 2001 g snimila se prva studijska stvar sa svojom prvom grupom "Ilegalni Postupak" koje je bio dio do 2002 kada se stara ekipa samo preformirala i osnovala "Ghetto School". Iako se snimalo i radilo, rad grupe nije kulminirao neakvim Demo albumom te 2003 nastavlja radeći solo ... 2004 g u siječnju izbacuje van svoj prvi demo uradak "Ustanak Ghetta". S obzirom da je matrijala bilo pregršt, iste te godine, u svibnju izbacuje svoj drugi demo album "Double-D at The Door"...između 2004 i 2007g nije napravio ništa značajno osim nekoliko suradnji skroz do ljeta 2007 kada je napakon isplivao van iz svih problema u koje se uvukao na ulicama Osijeka. Tada počinje ponovno snimati, iako ništa konkretno no značajno za buduće projekte jer tada je stekao poznstva koja su mu znatno utjecala na život i rad. 2008 godine osniva "Studio 22" i počinje usavršavati svoje znanje u produkciji glazbe. 2009 udružuje snage sa Tracktorom i skupa pokreću "Studio 2122" danas najjači demo studio na području slavonije i baranje. 2009 započinje rad na svom zadnjem albumu, naziva "22" koji je upravo završen i treba izać van zajedno sa kompletnim matrijalom (slikama i spotom) krajem studenog 2010g. Dooplee nastupa od 2001g i od tada je djelio bine sa Position High, Krivičnim Djelovanjem, Brkom, Shorty-em(tadašnji Dado), Edom Maajkom, Frenkijem, Kadžijom, Generalom Woo, Targetom, J-Ro-om, Marchelom, Conectom, Dječacima, Krankšvesterom i s još Mnogim Demo bendovima Hrvatske. Vodio je Hip-Hop stranicu "Klubistika.com i .net" i gotovo nema toga čime se nije bavio..

 

Buco, Nisde & Raksi

SMS KOD: 3315

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL5

 

Buco, Nisde & Raksi su Zaprešićki reperi koji više od 7 godina samostalno rade glazbu. Iza sebe imaju vise od 200 studijskih snimaka, preko 100 nastupa diljem cijele Hrvatske, gostovanja na različitim kompilacijama i radio emisijama te brojne suradnje čak i izvan okvira hip hopa. Od značajnijih suradnji izdvojili bi Generala Woo-a iz legendarne grupe Tram 11, Edo Maajka, Nered, Ante Cash, Connect, Sejo Sexon iz rock grupe Zabranjeno pušenje, te nedavno realiziranu suradnju sa poznatim američkim undergorund rep veteranom Maylay Sparks-om iz Philladelphije.

 

Sredinom 2009. ova trojica udružila su snage te sada osim što live nastupe odrađuju zajedno, surađuju i na zajedničkom projektu "Fly High" koji na jednom mjestu okuplje sve zaprešićke repere (Connect, Smile Provokator, Buco, Nisde, Raksi i Pinđa), graffitere (DB/GUZ) te zaprešićke skatere i brejkere.

 

Gentelman's League

SMS KOD: 3316

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL15

 

Gentlmen's league nastaje početkom 2009. godine. Grupa je u početku brojala dva člana. To su bili Antonio Vukalović - Vuki i Marko Marjanović - Mrva. Kasnije, krajem 2009. Grupi se pridružuje Davorin Đafran - Dacko, a početkom 2010. i Karlo Papić - Campie, no on je danas samo vanjski suradnik i producent grupe. Ne dugo nakon dolaska zadnjeg člana, grupa ima i prvi nastup. U grupi funkciju producenta imao je Campie, Dacko je mixao vokale, a Mrva i Vuki su repali, kao i ova dvojica. Danas je manje više isto tako, samo što Campie više ne repa sa njima. Kao grupa odradili smo nekoliko nastupa, a izdvojili bi smo onaj u Vukovaru na Blackout festivalu 2010. godine. Snimili smo dvadesetak pjesama, i izbacili jedan mixtape. Slijedeće što je u planu je demo album.

 

Fil Tilen

SMS KOD: 3317

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL14

 

Slaven Berić aka Fil Tilen, rođen 12.06.1988, glazbenu karijeru započeo 2001.

 

Kombinacija rapa sa funkom,ska,r'n'b u novije vrijeme sa elektronskom glazbom, d'n'b',dubstep,house.

 

Poznat po brzim rapovima (420. hr. riječi min. – 9 riječi u sec.)

 

Bivši član RHS Coolektiva i grupe Revolt, sa RHS-om odrađuje dvjestotinjak gaža uz band/dj-a.

 

Djelio binu sa : T.B.F, Edo Maajka, Elemental, Conect, Kandžija, Target, General Woo, St!llnes, Marchelo, Frenkie, Songkillers..

 

Vule Košmar

SMS KOD: 3318

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL27

 

Vule Košmar,pravim imenom Kristijan Vukić, rođen u Virovitici 1979.godine.

 

Iza sebe imam dva demo izdanja; 'Dilerska tragedija' (2004./05.) i 'Košmar žešći EP' (2007).

 

Upravo dovršavam treći demo album pod nazivom 'Koncert Za Biljke'. Produkciju i aranžman potpisuje Dust (Filip Tkalčić).

 

Kali

SMS KOD: 3319

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL9

 

Rođen 13.2.1985. u Zagrebu..textove poćeo pisati 2000. poceo snimati audio sesije 2004...iste godine ostvaruje duo formaciju sa majstorom ceremonija Djubretom (Mislav Jukić)...u toj postavi odradili gaže u Gjuri, Kset-u, Tvornici, Aquarius-u, Papillon-u, Sax-u, Željezničaru, MMC-u Studio, Dupinu i jos podosta eventova...također odradili otvaranje Onyx-ovog koncerta u Varaždinu...2009-te izbacuju prvijenac neovisno izadnje «mixtejp od 2005. do danas»... ostvario suradnje s najeminentnijim MC-jima i bitmejkerima na sceni...u bliskoj buducnosti sprema izlazak dva solo projekta te sluzbenog lp-ja sa Djubretom...

 

Dombe a.k.a. Rapoman

SMS KOD: 3326

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL10

 

Dombe a.k.a. Repoman, pravim imenom Domagoj Roth, rođen je 27. 10. 1982. Riječki MC koji ovaj glazbeni pravac gazi dugi niz godina, danas živi, radi i snima pjesme u Zagrebu. Samostalno ili zajedno sa svojom grupom KBC (Kru Bez Cenzure), osim u riječkim klubovima odradio je gaže po drugim mjestima Kvarnera i Zagrebu. U suradnji sa zagrebačkim beatmaker-om Chronicom, 2008. godine izbacio je svoj prvi demo album pod nazivom "Reprezent Style - Pusti Muziku", a u pripremi je još jedan samostalan projekt.

 

208

SMS KOD: 3328

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL29

 

Moje ime je Gordan Pavlica. Rođen sam u Sisku, a u Zagrebu živim pet godina (Gornji grad). Radim gaže za „Eldru“ (audio-video-light rental). Moje rap ime je jednostavno: 208. Iza imena se krije kratka priča. U SK postoji jedan željeznički tunel koji ide doslovno ispod groblja. Dug je 208m. Tamo sam se kao mali igrao. Danas 208 obilježava moj stil, koji je sve samo ne crnačko-američki -gangsta stil kojeg kao što i sami vidite i čujete, usvaja cijela naša domaća rap scena . Da ne pametujem previše...Moje iskustvo se svodi na 13-ak godina pisanja, tone papira, i pljuvanja u mikrofone u zagušljivim kvartovskim buksama. Ono što bi izdvojio kao malo ozbiljnije, je rad sa Marijanom Gudeljom i nastup sa Bad Copy iz Beograda. Ukratko, volim tvrde underground i oldschool ritmove koji su teško prihvaćeni od onih koji žele komercijalu. Teško mi je poslati samo jednu pjesmu da vidite o čem govorim. Žao mi je opakih faca sa lancima i zvjezdanih jebača! Malo ljudi ima muda za istinu! Volim istinu i zato sam u svojim pjesmama često antijunak. Sirovo,brutalno, sarkastično, duhovito, a istinito...

 

Da Commission

SMS KOD: 3329

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL7

 

Novi aktualni hip hop duo iz Splita koji uspješno sklapaju hrv. i en. u njihovim tekstovima. 'Da Commission' činu dva brata bliazanaca koji idu pod umjetnickim imenima Mon$taa Mic (Mihovil) & I.D. (Domagoj). Njihova glazba ima autentičan zvuk. Očito je da ih inspiriraju razni muzičkih žanrovi. Uspješno odradene nastupe u hrvatskoj bili su popračeni sa strane regionalnih media. Iza sebe su ostavili upčcatljiv trag na publiku.

 

Trenutačno su u tijeku snimanje svog prvoga sluzbenog projekta ‘Rules of Engagement’ u suradnju sa inozemni DJ-ovi i promotorima.

 

Surađivaju sa raznim izvođačima iz regije, takoder sa nekim znatnim imenima iz inozemstvo. ‘Da Commission’ ispod pojasa več imaju brojne underground izdanja, nekoliko intervujua i kratki dokumentarac koji su snimili filmska ekipa iz New Yorka. Svaki koncert od ‘Da Commission’ puca od energije i teško ostati ravnodušan poslje njihovog nastupa.

 

K.L.U.B.

SMS KOD: 3311

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL18

Pasji Sinovi

SMS KOD: 3312

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL22

Enero

SMS KOD: 3313

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL13

Dooplee

SMS KOD: 3314

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL11

Buco, Nisde & Raksi

SMS KOD: 3315

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL5

Gentelman's League

SMS KOD: 3316

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL15

Fil Tilen

SMS KOD: 3317

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL14

Vule Košmar

SMS KOD: 3318

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL27

Kali

SMS KOD: 3319

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL9

Dombe a.k.a. Repoman

SMS KOD: 3326

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL10

208

SMS KOD: 3328

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL29

Da Commission

SMS KOD: 3329

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL7