Za download sadržaja na svoj mobitel pošalji SMS sa izabranim kôdom na 2222!

Bruno's Corner

SMS KOD: 3320

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL4

 

Bruno's Corner je umjetničko ime mladog Zagrebačkog MC-a, pravim imenom Bruno Milanović. Glazbom se bavi od malih nogu svirajući razne instrumente, a elektronikom zadnjih 6 godina. Cilj mu je otkrivati razne glazbene žanrove, te ih  spojiti u jedno pod nazivom Big Beat. Kako zvuči Big Beat u Bruninom kutku, poslušajte na odličnom live nastupu. Vidimo se uskoro.

 

Apple Juice

SMS KOD: 3321

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL2

 

...rođen u Zagrebu (Hrvatska) 1990., u doticaj sa elektronskom glazbom svakodnevno dolazim oko svoje desete godine prateći razne producente plesne glazbe kao i transformaciju u danas najpopularniju - House glazbu. Moj stil danas - širok spektar House glazbe - ali velikim djelom baziran na Tech House-u na što je definitivno utjecao jedan od meni najdražih producenata današnjice Jay Lumen. Naravno, tu su i mnogi drugi - Pleasurekraft, Dennis Ferrer, Umek Uroš, Ian Pooley, Armand Van Helden... Svoju glazbu počinjem raditi 2008. nakon nekoliko termina vježbe sa drugim producentima. U početku je ostalo na pokušajima no kasnije su kvalitetu pohvalili mnogi strani i domaći producenti. Ove, 2010. godine, završio sam DJ Akademiju (7. generacija) među najboljima u generaciji te odradio velik broj svirki po Jadranu u sklopu ljetne turneje "Bavaria Party Challenge". Budite u toku, puno novih - dobrih - stvari tek dolazi.

 

Jan Peters

SMS KOD: 3322

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL17

 

Janko  Prester(Jan Peters) je rođen u Zagrebu 1983-e godine. Svoj prvi doticaj sa elektronskom glazbom ima već u djetinjstvu, kada je ga je fascinirala  glazba iz različitih radijskih emisija I filmskih soundtrackova(Blade runner, Miami Vice, Running Man…). U svojoj 18-oj godini otkriva svijet računalnih programa za izradu glazbe i time počinje njegovo aktivno bavljanje glazbenom produkcijom.

 

Od 2007-e godine Jan se počinje baviti I DJ-ingom, te je vrlo brzo nanizao nastupe u klubovima širom Hrvatske(Bogaloo, Tingl-Tangl, Fanatic,Masters (Zagreb), Imperijal(Medulin), Ufo fest(Osijek)…), te se uskoro očekuju novi angažmani na domaćoj i internacionalnoj sceni.

 

House Meet Congas

SMS KOD: 3323

 

 

House meets congas je projekt Dj Car D.-a iz Sl. Broda i Dj Tope iz Požege. Obadvojica su dugogodišnji house DJ-i i iza sebe imaju nastupe po cijeloj Hrvatskoj. Ideja za osnutak projekta se rodila početkom 2009 kad imaju i prvi zajednički nastup. Dj Car D. je došao na ideju da uz njegov set house glazbe svira perkusionist koji voli i osjeća house glazbu i tako se povezao s Požeškim Dj-om Topom koji je inače bubnjar. Prvi nastup je prihvaćen odlično od strane publike jer projekt nudi house glazbu uz sviranje kongi i ostalih udaraljki uživo što rezultira tribal house zvukom.

 

Daljni planovi dvojca su nastupati što više i snimiti svoj promo CD uživo kako bi ljudima dočarali što sviraju i kako House meets congas zvuče.

 

Okmanow

SMS KOD: 3325

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL21

 

Okmanow je DJ iz Rijeke koji je na riječku elektronsku scenu došao 2006. godine. Žanrovski se kreće u raznim podvrstama housea, s naglaskom na deep, tech i progressive zvuk često upotpunjen plesnim, groovy melodijama. U miksevima često obraća pažnju na slijed, gradnju atmosfere i smisao miksa. U skorije vrijeme DJ-ing ga je doveo do zainteresiranosti za glazbenu produkciju pa se tako pojavio kao remikser na EP-u riječkog kolege, DJ-a i producenta Mystica. Trenutno aktivno radi na vlastitim neobjavljenim produkcijskim uradcima i njegovo ime kao producenta u elektronskoj glazbi tek dolazi.

 

Balkan's Hi Fi

SMS KOD: 3327

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL3

 

Balkan's Hi Fi ideja je rođena u glavama dva poznata reggae dj-a iz Hrvatske, Mede (Zion Radio, Radio Student) i Koze (Balkanfarraj mixtape) ali im se pridružuju Igor (Haris Pilton/Slovenija) te Ismar (Ismar selekta/BiH).Glazbeno, oni predstavljaju jedinstven mash-up od svih pod-žanrova reggae glazbe sa zajedničkim karakteristikama masnih bas linija, te s ciljem da sva publika skače. Obično, njihov izbor je pun dubplates i neobjavljenih pjesama, uz najsvježije vinile na tržištu.

 

Imali su čast dijeliti pozornicu sa imenima poput:Mungo's Hi Fi, Dandelion, Afrikan Simba, High Tone, ST!llness, T.B.F., Edo Maajka, Darko Rundek & Cargo Trio, IRIE FM, Baga Sound, Roots In Session, Irie Revolution, Jah Free, Filip Motovunski, Irie FM, King Original, Sopot, Cultural Warriors, Earthground Combination, Wicked Dub Division, Chip Fu, Invasion Crew Killah, Radikal Guru, Decktales, OBF, Dubkasm..

 

Kompilacija Balkanfarraj (Koza), prva je kompilacija ikada sačinjena od potpuno balkanskih reggae umjetnika,koja je ove godine predstavljena na Montreux Jazz festival 3 tjedna u promidžbenom dijelu Diapazona Booking Agencije.

 

Svirali su u skoro svakom gradu na balkanu uključujući zemlje poput Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Italije, Austrije, Engleske, Njemačke, Švedske, Danske, Norveške..

 

Hi-fju

SMS KOD: 3307

 

Zagrebački band Hi-fju moderan je glazbeni sastav koji u potpunosti raspolaže vlastitim autorskim materijalom. Svi Članovi benda su višegodišnji glazbenici što se jasno ističe kroz entuzijastički i profesionalno kreirane autorske radove. Band zvuči uhodano, nočno i prije svega slušljivo.

 

Band modernog i moćnog zvuka, nastao 2005. godine na korijenima osnovnih glazbenih pravaca i vlastite energije koju se trudi prenijeti publici. Glazbenu osnovu banda čine Ivan na bubnjevima, Davor na basu i Borna na gitari, a frontman ovog fanstveno zvantastičnog benda je Nikola Dabac.

 

Merkur

SMS KOD: 3308

 

Pop-rock grupa Merkur osnovana je 2008. godine u Kaštelima. Članovi su: Božana (vokal), Željko (gitara), Nikša (gitara), Ivica (bas gitara), David (bubnjevi).

 

Osim što je planet najbliži Suncu, Merkur simbolički predstavlja poveznicu između neba i zemlje, božanskog i ljudskog. U antici Merkur je simbol trgovine, a u srednjem vijeku, razvojem alkemije, postaje element-karika nezaobilazan u procesu preobrazbe i ostvarenja Djela.Simbolizira i astrološku Djevicu. Pripadajući element mu je Živa (Hg), tekući metal, element koji ujedinjuje dva oprečna svojstva.

 

Milost

SMS KOD: 3309

 

Bend Milost iz Đurđenovca je osnovan u ljeto 2005. godine. Svirali smo  po Osijeku, Đurđenovcu, Našicama, Donjem Miholjcu, Požegi, Slavonskom  Brodu, Zagrebu, Vinkovcima ,Orahovici , Novoj Gradiški , Županji ,  Bjelovaru , Slatini, Đakovu, Virovitici, te u Orašju (BIH).U ožujku  2007. smo snimili svoj prvi demo cd s 9 autorskih pjesama,imena  'Prerija'.

 

Agharti

SMS KOD: 3310

 

Bend je nastao u proljeće 2009. kada su se članovi sastali i definirali specifičan i lako prepoznatljiv zvuk koji balansira između žeščeg rocka i melodičnog metala.

 

Autorski trojac čine Tina, Iva i Alen, koji osim muzike pišu i tekstove na engleskom jeziku.

 

Iz njihove marljive sviraone svako malo izlaze nove pjesme, koje možete čuti na njihovoj myspace stranici ili uživo na nekom od koncerata u Zagrebu i okolici. U proljeće 2010. njihov prvi demo album pod nazivom '...thoughts of a sleepless night...' ugledao je svjetlo dana. Agharti se do sada moglo čuti u različitim klubovima i festivalima u Samoboru, Zaprešiću i Zagrebu, a u ljeto 2010. svirali su na Metal Campu u Sloveniji. U svibnju 2010. osvajaju prvo mjesto na 'Rock in Time' demo bands natječaju što znači da će jesen provesti u studiju snimajući neke od novih pjesama.

 

Centralni Komitet

SMS KOD: 3311

 

 

Bruno's Corner

SMS KOD: 3320

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL4

Apple Juice

SMS KOD: 3321

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL2

Jan Peters

SMS KOD: 3322

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL17

House Meet Congas

SMS KOD: 3323

Okmanow

SMS KOD: 3325

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL21

Balkan's Hi Fi

SMS KOD: 3327

RINGTONE/REALTONE KOD: MINIVAL3